Bolu Ve Düzce Valilerinden Btso’ya Ziyaret

Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO)...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Emin Semercioğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Vali İbrahim Özçimen ve 1 Ağustos 2012 tarihli kararname ile Düzce Valiliği’ne atanan Adnan Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan Emin Semercioğlu’na iade ziyaretinde bulundu. Vali Özçimen ve Düzce Valisi Yılmaz’ın TSO’ya yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu kaydeden Başkan Emin Semercioğlu, Düzce Valisi Adnan Yılmaz’a, Bolu’nun sosyo-ekonomik durumu hakkında özet bilgiler verdi. Bolu ve Düzce’nin TR 42 Doğu Marmara Bölgesi’nde, aynı gelişmişlik hedefleri doğrultusunda paralel hareket ettiğini belirten Emin Semercioğlu, aynı zamanda Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini de yürütmekte olan Vali Adnan Yılmaz’a çalışmalarında başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: