Bolu’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anıldı

Bolu’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni anma günü nedeniyle düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı.İl Kültür ve...

Bolu’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni anma günü nedeniyle düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen törene Vali İbrahim Özçimen ile eşi Nezahat Özçimen, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bilgehan Saymaz, askeri ve sivil erkan, şehit yakınları, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan salon programı Bolu Atatürk Anadolu Lisesi Okul Müdürü Basri Karadaş’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Bolu Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şule Demir tarafından seslendirilen “Mehmet Toprak Oldu” şiiri salonda duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Reklam
Reklam

Sinevizyon gösterisi ile devam eden programda Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan "Çanakkale Geçilmez" oratoryosu ve dramalar sahne aldı. Büyük bir beğeni ile izlenen program seyircilerden büyük alkış aldı.

Diğer yandan, atletizm yarışması 18 Mart Kupası’nda dereceye giren okullara ödülleri verilirken, Vali İbrahim Özçimen, Yukarı Soku İlköğretim Okulu, Gerede Halil Nom İlköğretim Okulu ve Alıçören İlköğretim Okulu öğrencilerine kupalarını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: