Bolu’da Açılan Umut Evi Yoğun İlgi Görüyor

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, iki ay önce hizmete açılan Umut Evi’ne yoğun ilgi...

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, iki ay önce hizmete açılan Umut Evi’ne yoğun ilgi gösterildiğini söyleyerek, “Şimdiye kadar 250 vatandaşımıza hizmet verildi. İlgi giderek artıyor” dedi.

Ünlü televizyoncu Esra Erol tarafından Bolu Belediyesi işbirliğinde açılan Umut Evi, vatandaşların umudu olmayı başardı. İki ay önce Bolu Belediyesi İmarethane Tesisleri içinde hizmete giren Esra Erol Umut Evi’ne ilgi giderek artıyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Umut Evi’nde günde 7 saat hizmet verildiğini kaydederek, “Şuana kadar rağbet çok güzel. Ancak gönül ister ki bu rağbet artmasın. İnsanlarımız aileleriyle iyi geçinsin. Hiçbir eş birbirinden ayrılmasın. Ama ülkemizde olduğu gibi Bolu’da da bu tür olaylarla karşılaşabiliyoruz. Aile içi şiddet Bolu’da da var. Özellikle aileler arasında hukuksal anlamda problemler oluyor. Bunu da Umut Evi’ndeki avukat arkadaşlar birebir ilgilenerek çözüyorlar” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Umut Evi ekibinin hastalarla randevulu çalıştığını söyleyen Emine Davarcıoğlu, “Burada günün 7 saati hizmet veriliyor. Ekipler sabah 10’dan akşam 17’ye kadar hizmet veriyorlar. Psikologlarımız randevulu çalışıyor. Hastalarımıza belirli günler ve saatler veriliyor. Ayrıca erkek ya da kadın diye ayrım yapılmıyor. Kadınlar kadar erkeklerde bize başvuruyor. Şuana kadar Umut Evi 250 vatandaşımıza hizmet verdi” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: