Bolu’da Bayan Gazetecilerden Öğrencilere Destek

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyesi bayan gazeteciler, 12 ila 18 Kasım tarihleri arasında kutlanan Dünya...

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyesi bayan gazeteciler, 12 ila 18 Kasım tarihleri arasında kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası nedeniyle kreşte eğitim gören öğrencilere kitap hediye etti.

Dünya Çocuk Kitapları Haftasıyla tüm Türkiye’de çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırılmaya çalışılıyor. Bu kapsamda Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin bayan üyeleri, minik öğrencilere hikaye ve boyama kitabı hediye etti. Özel Nafize Baysal Kreş ve Gündüz Bakımevini ziyaret eden bayan gazeteciler, çocuklara kitapları hediye ederken, minik öğrenciler de kitapları almanın mutluluğunu yaşadı. Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Selma Akçakavak, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın çok önemli olduğunu belirterek, “Dünya Çocuk Kitapları Haftası nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Çocukların kitapları aldığında mutlu olmalarını görmek bizi sevindirdi. Bundan sonra bu tip etkinliklerimize devam edeceğiz. Özel Nafize Baysal Kreş ve Gündüz Bakımevi öğretmenlerine bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Özel Nafize Baysal Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Burçin Şekar da çocuklara mutlu bir an yaşatan Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyelerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: