Bolu’da Encümen Toplantısı Yapıldı

Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman başkanlığında toplanan İl Daimi Encümeni’nde 8 madde...

Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman başkanlığında toplanan İl Daimi Encümeni’nde 8 madde görüşülerek karara bağlandı.

Her hafta Salı günleri toplanan İl Encümeni’nde 8 gündem maddesi görüşüldü. Gündemin ilk maddesinde mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait olan Merkez İlçe Tabaklar Mahallesi Kızılay Hamamı yanında bulunan 95 nolu 5 bin 426 metrekarelik taşınmazın ihalesi yapılarak bin 450 TL bedelle Boluspor’a kiralandı. Daha sonra Bolu Merkez Yenicepınar köyü 100 metreküp içme suyu depo yapımı için 9 bin 700 TL ödenek ihtiyacı talebi, Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne gönderildi. Gündemin üçüncü maddesinde, İl Özel İdaresi adına ruhsatlı Gerede Orman İşletme Müdürlüğü Külef Yaylası ve Salur Yaylası mevkiinde, orman arazisi üzerinde bulunan ariyet ocağı sahası için önceki yıllarda eksik yatırılan 590,65 TL’nin yatırılmasına karar verildi.

Reklam
Reklam

Dördüncü maddede yer alan Merkez İlçe Kuzfındık köyü içme suyu hattı için malzeme yardımı talebi kabul edildi. Beşinci, altıncı, yedinci ve sekizinci maddelerde ise Mudurnu ilçesi Hacıalimler köyü 499 nolu parselin, Merkez İlçe Afşar köyü 678 numaralı parselin, Dörtdivan ilçesi Kuruca köyü 1009 numaralı parselin, Mudurnu İlçesi Yenişeyhler köyü 166 numaralı parselin ifraz talepleri oy birliği ile kabul edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: