Bolu'da Hırsızlık Iddiası

 Bolu'da hırsızlık yapmak için girdiği iş yerinde dükkan sahibi ile karşılaşarak kaçan bir kişi pazar tezgahı altında yakalandı.

Bolu'da hırsızlık yapmak için girdiği iş yerinde dükkan sahibi ile karşılaşarak kaçan bir kişi pazar tezgahı altında yakalandı. Gölyüzü mahallesinde bulunan bir tekel bayisine kepenklerini ve kapı kilidini kırarak giren bir şahıs, dükkanın içinde işyeri sahibi ile karşılaşınca kaçmaya başladı. İşyeri sahibi N.K.'nın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede arama çalışması başlattı. Yapılan arama çalışması sonucunda İhsaniye Mahallesinde kurulan pazar yerinde bulunan bir tezgahın altında yakalanan A.Y. isimli şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan kimlik tespit çalışması sonucunda 60 farklı suçundan çok sayıda ilde arandığı tespit edilen A.Y., emniyette yapılan işlemlerinin ardından tutuklanmak üzere adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: