Bolu'da Jandarmadan Operasyon

Bolu İl Jandarma Komutanlığı tarafından bir kamyon ve çekicide yapılan aramalarda, 368 paket kaçak sigara...

Bolu İl Jandarma Komutanlığı tarafından bir kamyon ve çekicide yapılan aramalarda, 368 paket kaçak sigara ile 32 litre alkol ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı, bir istihbarat üzerine D-100 Karayolu’nun Gerede Aktaşkurtlar mevkiinde operasyon düzenledi. Gerede Sulh Ceza Mahkemesi’nden alınan kararın ardından seyir halindeki bir kamyon ve çekicide arama yapıldı. Gerede istikametine seyreden Gürcistan uyruklu A.A. yönetimindeki X lakalı kamyonda yapılan aramalarda, 108 paket sigara ve 10 litre votka ele geçirildi. Yine aynı istikamete giden A.K. yönetimindeki G plakalı çekicide 150 paket sigara ve 12 litre votka ile 2,5 litre bira ele geçirildi. A.M. yönetimindeki bir başka çekicide de 110 paket sigara ile 10 litre votkanın bandrolsüz ve kaçak olduğu tespit edildi.

Reklam
Reklam

Operasyon sonrası toplam 368 paket sigara ile 32 litre votka ve 2,5 litre bira, muhafaza altına alındı. Araç sürücüleri, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz