Bolu'da Kursiyerlere Sertifika Verildi

Bolu'da bilgisayar kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verildi.

Bolu'da bilgisayar kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verildi.

Bolu'daki bir otelde düzenlenen sertifika töreninde konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İş-Kur'un son dönemde düzenlediği kurslarla çok önemli çalışmalara imza atmaya başladığını söyledi.

Yılmaz, Bolu'ya gelen mali kaynakların daha önce harcanmadan geri döndüğünü ifade ederek, "Yeni gelen müdürümüzden Allah razı olsun. Şu anda yapılan çalışmalara para yetmiyor ve yeni paralar isteniyor. İş-Kur'un Bolu'ya olduğu gibi ülkemize de çok büyük katkıları var. Özellikle işsizlere yönelik ciddi çalışmalar yapılıyor. İş-Kur düzenlediği kurslarla kursiyerlerin bilgi sahibi işçi olmalarını sağlıyor. Şu anda en büyük sıkıntı bilgi sahibi ara eleman. Bunu sağlamaya çalışıyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İş-Kur'un Bolu'ya ekonomik katkı ve destek verdiğini anlatan Yılmaz, "Bu yıl sadece Bolu Belediyesi'ne 90 eleman vermiş. Gelen arkadaşlar takriben 10 aydır bünyemizde çalışıyor. Bu işin başında olanları kutlamak lazım. Ben bir Bolulu olarak bu çalışmalardan büyük haz duyuyorum. İnşallah bu çalışmalarımız devam ederde iş gücündeki verimliliğimiz artar. Eğer biz bilgiyi sanayiye işleyebilirsek o zaman katma değerde artacak demektir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Yılmaz, Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu ve protokol üyeleri kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Muhabir: Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: