Bolu’da Mezarlıklarda Hatim Duası Yapıldı

Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Mezarlıklar Şubesi tarafından her kandilde olduğu gibi Berat Kandili'nde de...

Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Mezarlıklar Şubesi tarafından her kandilde olduğu gibi Berat Kandili'nde de Çığırtkanlar ve Şehitler Mezarlığı'nda Yasin-i Şerif okutulup hatim duası yapıldı.

Vefat eden yakınlarını ziyarete gelenlerle dolup taşan mezarlıklarda vatandaşların evlerinde okudukları hatimleri, Yasin-i şerifleri ve salavatları yapılan hatim duasına dahil ettiler. Şehitler Mezarlığı'ndaki hatim programına Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Bolu Müftü Yardımcısı Dr. Halil Taşpınar, Bolu Belediyesi Mezarlıklar Sorumlusu İbrahim Sarıdoğan, camilerde görev yapan imam hatipler, müezzinler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programa katılan imamlar tarafından okunan Yasin-i Şerif ve kısa surelerinin ardından Müftü Yardımcısı Halil Taşpınar tarafından hatim duası yapıldı.

Reklam
Reklam

Hatim duasının ardından mezarlıklara yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlara Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kurulan stantta etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: