Bolu’da Şelale Park Hizmete Açıldı

Bolu’da iş kadını Zerrin Kışlak tarafından faaliyete geçirilen Şelale Kafe, görkemli bir törenle hizmete açıldı.Karaçayır...

Bolu’da iş kadını Zerrin Kışlak tarafından faaliyete geçirilen Şelale Kafe, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Karaçayır Mahallesinde yeni faaliyete geçen parkın açılışına Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, AK Parti kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat, Bolusporlu yöneticiler, çok sayıda işadamı ve vatandaşlar katıldı. Bolu’daki çalışmalarıyla herkesi mest eden işkadını Zerrin Kışlak tarafından faaliyete geçirilen Şelale Kafe’nin açılışında ünlü şair İbrahim Sadri şiirleriyle herkese keyifli anlar yaşattı.

Reklam
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, açılış konuşmasında işkadını Zerrin Kışlak’tan övgüyle bahsederek, “Ben ilk zamanlarda Zerrin hanımı gördüğümde kendisi bana kasap olduğunu söyledi. Ben de çok şaşırmıştım. İlk defa bayan kasap görüyordum. Ancak şimdilerle farklı işlerle boy gösteriyor. Kendisini girişimciliğinden dolayı kutluyorum. İnşallah bu kafeterya hayırlı uğurlu olur” dedi.

Konuşmaların ardından içerisinde aile bahçesi, kafeterya ve kıl çadırı gibi birçok özelliği barındıran Şelale Kafe hizmete girdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz