Bolu'daki Trafik Kazası

Bolu'da otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden öğretmen için, görev yaptığı okulun bahçesinde tören düzenlendi.

Bolu'da otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden öğretmen için, görev yaptığı okulun bahçesinde tören düzenlendi.

Kalıcı Konutlar Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ve Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi'nde öğretmen olarak görev yapan 36 yaşındaki Orhan Kahraman için görev yaptığı okulun bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Kahraman'ın cenazesinin okula getirilişi sırasında mesai arkadaşları ve öğrenciler gözyaşlarını tutamadı.

Daha sonra, Kalıcı Konutlar Camisi'ne getirilen Kahraman'ın naaşı, burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedildi.

Reklam
Reklam

Törene, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Müftüsü Mehmet Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan ile Orhan Kahraman'ın yakınları, mesai arkadaşları ve öğrencileri katıldı.

-Olay-

Kalıcı Konutlar Mahallesi'nde Nurhan Tağci'nin kullandığı 06 AN 8887 plakalı otomobil, önceki gün yolda yürüyen Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi öğretmeni Orhan Kahraman ve Atatürk Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Serkan Kartallıoğlu'na çarpmıştı. Kazada ağır yaranan Kahraman hayatını kaybederken, Kartallıoğlu ağır yaralanmış, araç sürücüsü Nurhan Tağci gözaltına alınmıştı.

Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: