Bölükçü, ikinci klibini ‘Mezar Taşı’na çekti

Gaziantep’te öğrenim gördüğü Zirve Üniversitesi’nin desteğiyle ilk solo albümü olan ‘Hüzn’ü Aşk’ı piyasaya çıkaran genç...

Gaziantep’te öğrenim gördüğü Zirve Üniversitesi’nin desteğiyle ilk solo albümü olan ‘Hüzn’ü Aşk’ı piyasaya çıkaran genç sanatçı Gökhan Bölükçü, ikinci video klibini sözleri babası Hasan Bölükçü’ye ait olan ‘Mezar Taşı’ şarkısına çekti.
Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde eğitim gören Gökhan Bölükçü, ‘Hüzn’ü Aşk’ isimli pop rock tarzında bir albüm çıkarmış, albümün ilk klibini de ‘Yalan Aşk’ isimli şarkısına çekmişti.
Bölükçü, yaklaşık 5 ay sonra, ikinci video klibini de sözleri babası Hasan Bölükçü’ye ait olan ‘Mezar Taşı’ isimli şarkısına çekti. Yönetmenliği Hasan Kaya’nın yaptığı klipte, genç şarkıcıya Hazan Aydıner eşlik etti. 3 gün boyunca süren çalışmada, Zirve Üniversitesi’ne ait konuk evi kullanılırken, açık hava çekimleri de Gaziantep’in Nizip ilçesinde gerçekleştirildi. 1965 model Plymouht marka otomobilin de kullanıldığı klipte, ölümsüz bir aşk teması işlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz