Bolulu Bürokratlar Iftarda Bir Araya Geldi

Bolulu bürokratlar, Bolu Belediyesi'nin Gölcük Tabiat Parkı'nda verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bolulu bürokratlar, Bolu Belediyesi'nin Gölcük Tabiat Parkı'nda verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Türkiye'nin değişik bölgelerinde görev yapan Bolulu bürokratlar için düzenlenen iftarda konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu'nun gururu olan Bolululara teşekkür ederek, "Bu organizasyonları sürekli olarak devam ettiriyoruz. Bu insanların bir araya gelmesini zor olduğunu söylediler ama sizler her zaman bu zoru başardınız. Bundan sonra da başaracağınızı ümit ediyoruz" dedi.

"Bir araya geldiğimizde en azından birbirimizi tanıyoruz" diyen Yılmaz, "Bir araya geldiğimiz zaman en azından dertleşmiş oluyoruz. En önemli şeyde Bolu ile ilgili konuları istişare etmiş oluyoruz. Bize düşen görev kenetlenmek, büyümek, dahada genişlemek ve Bolu'yu daha iyi noktalara getirmek. Bu konuda hepinizin düşünce ve fikirlerine her zaman ihtiyacımız var" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Katılımcılar ise Bolu için gerekli her şeyi yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş / Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: