Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Kış Okuluna Katılan Oyunculara Madalyalarını Verdi

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un kulüp başkanı Abdullah Abat, kulübün ‘Kış Futbol Okulu’na katılan ilköğretim...

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un kulüp başkanı Abdullah Abat, kulübün ‘Kış Futbol Okulu’na katılan ilköğretim okulu öğrencilerine teşekkür belgesi ve madalya takdim etti.

Kırmızı-beyazlı kulüp tarafından küçük yaştaki çocuklara spor sevgisini aşılamak için başlatılan ‘Boluspor Kış Futbol Okulu’ projesine katılan sporculara ödülleri verildi. 50. Yıl İlköğretim Okulu ve Sakarya İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törene öğrenciler, veliler ve Boluspor yönetimi katıldı.

50. Yıl İlköğretim Okulu’ndaki madalya törenine katılan Boluspor Başkanı Abdullah Abat, “Biz kulüp olarak gençlerimize hem spor hem de Boluspor sevgisini aşılamak için Kış Futbol Okulu projesini hayata geçirdik. Bu projeye katılan öğrencilerimize de teşekkür ederek ödüllendirmek istedik. Herkesi spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Abdullah Abat’ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan öğrencilere teşekkür belgeleri ve madalyaları takdim edildi. İlk dönemi tamamlanan projeye birçok okuldan 120 öğrenci katılırken, ikinci dönem çalışmalarının ise 2 Şubat’ta başlayacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: