Boluspor-kartalspor Maçının Ardından

PTT 1. Ligi’nde Boluspor ile Kartalspor arasında oynanan maçın ardından ev sahibi ekip ilk iki...

PTT 1. Ligi’nde Boluspor ile Kartalspor arasında oynanan maçın ardından ev sahibi ekip ilk iki yarışında büyük yara alırken, Kartalspor ise kümede kalma adına altında değerinde üç puana sevindi.

Kendi sahasında üç puan kaybederek ilk iki yarışında yara alan Boluspor’un Teknik Direktörü Oğuz Çetin, ilk 6’ya kesin gözüyle baktıklarını söyledi. Oynanan oyundan memnun olduğunu söyleyen Çetin, “İstemediğimiz bir yenilgi aldık. Kendi sahamızda ilk iki yarışı için kazanmamız gerekiyordu. Kaybettiğimiz puanlar bize ilk iki yolunda sıkıntı yarattı. İlk 6 hedefimizde zaten bir değişme yok. Oyundan memnunum ancak skora etki edemedik. Bugüne kaybettiğimiz puanları önümüzdeki maçlarda telafi etmek zorundayız. Bunu başaracak kişiler de oyuncularım” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kartalspor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise Bolu’ya gelmeden önce oyuncularıyla birlikte üç puana inandıklarını söyleyerek, “Öncelikle Boluspor’u kutluyorum. Kaliteli bir takıma karşı mücadele ettik. Maçın hemen başında oyuncularımın istekli oyunu golü getirdi. Erken gol bulmamız da bize moral oldu. Devreyi önde kapatınca ikinci yarıya daha temkinli başladık. Üzerimizde küme düşmeme adına bir stres vardı. Bu stresi azalttık. Artık önümüzdeki maçlarda da kazanarak ligi en iyi yerde bitireceğiz” dedi.

Karşılaşmanın tek golünü atan Kartalsporlu oyuncu İlhan Şahin de mutlu olduklarını ifade ederek, “Bolu deplasmanları her zaman zorlu geçer. Bu yüzden de iyi savunma yaparak kazanmamız gerekiyordu. Bunu başardık. Deplasmanda erken öne geçince daha da moral bulduk. Skoru korumayı başardık. Bundan sonraki hedefimiz önümüzdeki maçlarda kayıp yaşamadan ligde iyi bir yere sahip olmak” şeklinde konuştu.

Konuk takımın bir başka oyuncusu Eser Yağmur ise kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, “Çok güzel bir maç oldu. Kümede kalma adına kazanmamız gerekiyordu. Erken gol bulduk ve o golden sonra daha da güvenli oynadık. İkinci yarıya da önde başlayınca iyi savunma yaptık. Kazandığımız için mutluyum” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Bolusporlu futbolcu Aydın Çetin, kaybettikleri için üzgün olduğunu söyleyerek, “Kendi sahamızda mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Ancak rakip erken gol bulunca temkinli oynadı. İkinci yarıda beklediğimiz pozisyonları bulamadık. Dolayısıyla mağlup olduk. Önümüzdeki Rizespor maçını kazanmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Ev sahibi takımın tecrübeli oyuncusu Barbaros Bahadır Barut ise maçı şöyle değerlendirdi;

“Öncelikle taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Yenilmemize rağmen maç sonunda bizleri tribünlere çağırıp alkışlamaları hedefe ne kadar inandıklarını gösteriyor. Biz de o hedefimizden şaşmadık. Onlar inandıysa bizim de üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor. Bizlere verdikleri destek için teşekkür ediyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: