Boluspor Rahat Nefes Aldı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da Bucaspor deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyet sonrasında hayat normale dönerken, Boluspor...

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da Bucaspor deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyet sonrasında hayat normale dönerken, Boluspor Başkanı Abdullah Abat, “Bu galibiyeti bize inanan taraftarımıza hediye ediyorum. Ancak biz burada sadece 3 puan aldık. Ayaklarımız yere basmalı yolumuz uzun” dedi.

Bucaspor galibiyeti sonrasında konuşan Boluspor Başkanı Abdullah Abat, 3 puanın hayırlı olmasının dileyerek, "Bu galibiyeti büyük taraftarımıza hediye ediyoruz. Bize inanan taraftarımızın ilk gece maçında tribünleri dolduracağını düşünüyorum.Deplasmanda sıkıntımız yok. İç sahada sıkıntılarımız var. Bunu da bu hafta aşmak istiyoruz. Şimdi sıra taraftarımızda. Haftaya tribünleri dolu görmek istiyoruz. Onlar bize bizde onlara inandık. Hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bucaspor maçındaki oyunu da değerlendiren Abat, “Oyunun son 10 dakikasına kadar çok pozisyon verdik ancak takımın birlik ve beraberliği beni çok mutlu etti. Bütün oyuncularım galibiyete olan inançlarını sahaya yansıttılar. Her oyuncum arkadaşının hatasını kapatmak için çabaladı. Bu hocası yeni bir takım için çok önemliydi” şeklinde konuştu.

Abat, takımın istenilen düzeyde oynatılması için erken olduğunu ifade ederek, "Oyuncularımız hocamızın istediklerini sahaya yansıtamadılar. İlerleyen haftalarda daha organize olmuş bir takım görüntüsü çizeceğimizden şüphem yok. Teknik heyetimi futbolcularımı ve yönetimimi kutluyorum. Bucaspor maçında 3 puan aldık. Şımarmadan ayaklarımız yere basarak yolumuzda ilerlememiz gerekiyor. Galibiyeti taraftarıma armağan ediyorum” ifadesinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz