Boluspor Teknik Direktörü Kaya:

TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, iç saha maçlarında 7 mağlubiyet, 7 galibiyet ve 3 beraberlik elde

TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, iç saha maçlarında 7 mağlubiyet, 7 galibiyet ve 3 beraberlik elde ettiklerini söyledi.

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Kaya, 34. hafta oynanan maçın sonucunun çok önemli olmayacağı belirtti.

Kaya, son maçı kazanmak istediklerini ifade ederek "Ligin son maçını kazandığımızda puan hanemize yazılacak. Buna rağmen ligde 33. hafta yarıştan koptuk. Kupada son 8 takımda arasındayken yarıştan koptuk. Kendi adıma, Boluspor taraftarı adına ve oyuncularım adına üzücü bir sonuç" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bu yıl iç saha performanslarının kötü olduğunu belirten Kaya, "İç saha maçlarından 7'si mağlubiyet, 7'si galibiyet, 3'ü ise beraberlikle bitti. Başarıda yüzde 50'lik bir kayıp var" dedi.

Kaya, tüm oyuncularını gösterdikleri çaba dolayısıyla kutlayarak, şunları kaydetti:

"Bütün futbolcu arkadaşlarım gösterdikleri özverileri ve performanslarıyla her türlü sıkıntılarda gösterdikleri özverileriyle Boluspor'a layık olmuşlardır. Olumsuzluklar olmuştur, bunlar da doğaldır. Hepsi saygıdeğer ve kaliteli futbolculardı. Hepsinin ayaklarına ve yüreklerine sağlık. Kendi adıma 70 gün beraber olduğum arkadaşlarıma teşekkür ediyorum"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz