Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller: Mutlaka Bir Tane Stoper Almalıyız

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Boluspor'da teknik direktör Serhat Güller kamp öncesi basın mensupları ile...

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Boluspor'da teknik direktör Serhat Güller kamp öncesi basın mensupları ile bir araya geldi.

Yeni sezondaki hedeflerini anlatan ve transferleri değerlendiren Güller, “Transferler istediğimiz ve beklediğimiz doğrultuda gerçekleşiyor. Şuan hiçbir sıkıntımız yok. Yabancı oyuncuları hep forvet hattında kullanmak istedik. Hücum gücü yüksek ve gol yollarına daha fazla katkı sağlayabilecek oyunculara ağırlık vermeyi düşündük.” dedi.

Transferlerin devam edeceğini ve stoper alanında eksiklik olduğunu belirterek mutlaka bir tane stoper alınması gerektiğini söyleyen Güller, Boluspor kampının ne zaman başlayacağı ile ilgili bir soruya ise “Yarın saat altı buçukta antrenmana başlıyoruz.” cevabını verdi.

Reklam
Reklam

Tecrübeli teknik adam transferler ile ilgili de değerlendirmelerde bulunurken alınan oyuncuları değerlendirerek almayı hedefledikleri üç oyuncunun daha olduğunu söyledi. Güller, “Onları da aldığımız takdirde takımımızın güçleneceğini düşünüyoruz. A2'den gelen ve kiralık gönderdiğimiz bazı oyuncularımız var. Onların bazıları da tam kadrolu kampa dâhil olacaklar.” ifadelerini kullandı.

Kampın 28 Temmuz’da başlayıp 19 Ağustos’a kadar devam edeceğini belirten teknik adam kampın ilk dönem içerisinde hazırlık maçı yapılmayacağını ama ikinci etapta mecburi olarak beş ya da altı hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. Güller, Boluspor olarak yeni kadro kurduklarını, oyuncuların durumlarını görmek istediklerini de belirterek, şunları söyledi:

“Takımımız yeni bir kadro. Oyuncu arkadaşları görmemiz lazım. Kimse hakkında haksız bir yorum yapmak istemiyorum. Herkes hakkında net fikirlerimiz olsun istiyorum. Oyuncuların vermiş olduğu performans neticesinde düşüncülerimiz şekillenecek. Hem kaynaşma hem de arkadaşları görme adına mutlaka maç yapacağız.”

Reklam
Reklam

Ağustos ayının 26'sında Bursaspor ile hazırlık maçı yapmayı planladıklarını söyleyen Güller, Fenerbahçe ile görüştüklerini fakat onların programları dolu olduğu için özel maç ayarlayamadıklarını söyledi. Gazetecilerin kesinleşmiş bir programınız var mı sorusuna ise Güller, “Kesinleşmiş net bir programımız yok. Planlamamız buraya gelen takımlar üzerinde. Gençlerbirliği ile Kasımpaşa’nın teklifi oldu.” diye cevap verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: