Boluspor’da Hayat Normale Dönmeye Başladı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, geçtiğimiz hafta Torku Konyaspor’a kendi evinde 3-1 yenilmesinin ardından hayat...

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, geçtiğimiz hafta Torku Konyaspor’a kendi evinde 3-1 yenilmesinin ardından hayat normale dönmeye başladı. Boluspor Yönetimi akşam antrenmanına tam kadro katılarak teknik heyet ve futbolculara destek verdiler. Teknik Direktör Serhat Güller futbolcularına sert bir dille uyararak, “Kimsenin gözünün yaşına bakmam” dedi.

Boluspor, iki günlük izinin ardından deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına akşam yaptığı çalışmaya başladı. Teknik Direktör Serhat Güller, futbolcularına kısa bir konuşma yaptı ve “Herkes kendine çeki düzen versin. Kimsenin gözünün yaşına bakmam. Konyaspor maçında kötü futbol ortaya koyduk. Herkes kendine çeki düzen versin. Boluspor’a bu oyun yakışmıyor. Artık üstümüzdeki kara toprağı atmamız lazım. Kimsenin gözünün yaşına bakmam. Herkes ayağını denk alsın. Eğer bizimle olmak istemeyen veya oynamak istemeyen varsa kapı orada gidebilir” dediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Kırmızı-beyazlılar antrenmana düz koşuyla başlarken, açma germe hareketlerinden sonra jenerasyon çalışması yaptı. Yenileme çalışmasına sakatlığı bulunan kaleci Serdar Kulbilge takımdan ayrı 15 dakika düz koşu yaptıktan sonra soyunma odasına gitti. Antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncuların morallerinin bir hayli bozuk olduğu gözlemlenirken, kırmızı-beyazlılar, yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada yenileme çalışması yaptı. Soğuma hareketleriyle antrenmanı sonlandıran kırmızı-beyazlılar, bugün yapacağı çalışmayla K.Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

YÖNETİM TAM KADRO ANTRENMANDA

Boluspor’da akşam antrenmanı Başkan Abdullah Abat’ın yanı sıra yaklaşık 10 yönetici izledi. Antrenmanın tamamını saha kenarındaki banktan takip eden kırmızı beyazlı yöneticiler, daha sonra bir süre tesislerde durum değerlendirmesi yaptılar. Antrenmanı yaklaşık 10 yönetici izlerken, Konyaspor karşılaşmasında alınan yenilgi dolayısıyla da oldukça üzgün oldukları gözlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: