Boluspor’da Moralsiz Antrenman

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürürken, kadro dışı...

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürürken, kadro dışı bırakılan 4 oyuncunun yerine A2 takımından 3 oyuncu A takıma alındı.

Karaçayır’da yapılan antrenmanda Teknik Direktör Oğuz Çetin oyuncularının moralini üst seviyeye çıkartmaya çalışıyor. Ligde son 3 haftada puan yüzü göremeyen kırmızı-beyazlılarda kadro dışı bırakılan Serdar, Engin, Abdülaziz ve Cemil’in yerine A2 takımından Abdülsamet Kırım, Yasin Dülger ve Mehmet Bektaş A takıma çağrıldı.

Reklam
Reklam

Antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa bir görüşme yapan tecrübeli teknik adam Oğuz Çetin, “Önümüzde son 4 maçımız kaldı. Bu 4 maçta en iyi sonuçları almak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ben halen ilk 6 hedefimizin olduğunu düşünüyorum. Matematiksel olarak da ilk altı hedefimiz devam ediyor. Bu avantajı kendimize çevirmeliyiz. Sizlere inanıyor ve güveniyorum” dediği öğrenildi. Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra çabukluk ve kuvvet çalışması yaptı. Antrenmanda oyuncuların moralli ve istekli oldukları gözlemlenirken, kırmızı-beyazlılar çabukluk ve kuvvet çalışmasının ardından 3 grup halinde dar alanda yarım saha çift kale maç yaptı. Dar alanda gerçekleştirilen taktiksel çift kale maçta oyuncuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz