Bolusporlu futbolculardan, FEM Dersaneleri öğrencilerine ödül

Bolu FEM Dershanesi ve NT Mağazalarının düzenlemiş olduğu ‘’Kitap Okuma Yarışması’’ ödül töreni kapsamında başarılı...

Bolu FEM Dershanesi ve NT Mağazalarının düzenlemiş olduğu ‘’Kitap Okuma Yarışması’’ ödül töreni kapsamında başarılı öğrencilere, Boluspor futbolcuları tarafından forma
hediye edildi.

NT Mağazaları ve FEM Dershanesi’nin düzenlediği okuma yarışması sonrasında dereceye giren öğrencilere Boluspor tesislerinde ki halı sahada hediye verildi. Düzenlenen ödül törenine Başkan Necip Çarıkçı ile futbolculardan Alp Ergin, Atacan Öztürk, Vedat Budak, Fatih Gül ve Hakan Arslan katıldı.

Bolu FEM Dershanesi ve NT mağazalarının düzenlemiş olduğu “Kitap Okuma Yarışması” ödül töreni Boluspor başkanı Necip Çarıkçı ve beraberindeki futbolcuların katılımıyla gerçekleşti. Aktif Gençler Akademisi olarak hedeflerinin sağlıklı ve temiz bireyler yetiştirmek olduğunu belirten Yasin Güneyin konuşmasından sonra kürsüye FEM Dershaneleri Müdürü Veysel Dereli çıktı. Beşiktaş’ı yenen Boluspor’un 1. Lige çıkarak diğer 3 büyükleri de yenmesi gerektiğini belirten Dereli, “ Boluspor 1. Lige çıkmalıdır” ifadelerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Aktif Gençlik Akademisi üyesi bir öğrencinin “Süper Lige Hasret” şiirinin okunmasının ardından konuşma yapan Başkan Necip Çarıkçı, "Herkesin istediği Boluspor’ un şampiyonluğu. Bu takımın şampiyon olmasını en başta ben istiyorum. Çok çaba sarf ediyoruz. Çok çalışıyoruz ama elbet bu takım Süper Lig'de yer alacak. Çünkü bu taraftar buna layık. Belki bu sene belki gelecek sene” ifadelerini kaydetti.

Çaykur Rizespor maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Çarıkçı şu ifadeleri kaydetti:
“Çaykur Rizespor maçı kazanmamız gereken bir maç. Hem biz hem de Rizespor kazanmak için sahaya çıkacak. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Onlarda bizde kazanmak istiyoruz umutluyum. İnşallah şans bizden yana olacak”

Öte yandan yapılan çekilişte ismi çıkan Kemal Akgül’e diz üstü bilgisayar verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: