Bolusporlu Gürkan Çankırıspor’da

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Boluspor’un golcü oyuncusu Gürkan İzmirlioğlu’nu Çankırıspor’la 3 yıllığına anlaşma yaptığını...

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Boluspor’un golcü oyuncusu Gürkan İzmirlioğlu’nu Çankırıspor’la 3 yıllığına anlaşma yaptığını açıkladı.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’nın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan Çankırıspor’a gönülden destek verdiğini belirtti. Şehrin tek profesyonel takımının Çankırıspor olduğunu belirten Dinç, Çankırıspor’a her zaman destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

Çankırıpsor için ellerinden gelen yardımı yaptıklarını belirten Dinç, “Ben futbolu seven birisiyim. Bu anlamda Trabzonspor’u Türk futboluna kazandıranlara çok teşekkür ediyorum. Trabzon, kendi kendine neler yapılabileceğini tüm dünyaya ispatlamış bir kulüptür. Fatih Terim de aynen buna keza. Avrupa’da kendi değerleri ile nasıl şampiyon olunacağını tüm dünyaya ispatladı. Gönül isterse, destanlar yazılır. Bu işin başı istemektir. Başarı olur ya da olmaz önemli olan istek ve takım olma ruhudur” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çankırı için sporun oldukça önemli olduğunu ifade eden Dinç, kulübe herkesin ellerinden geldiği ölçüde destek vermesi gerektiğini belirtti. Boluspor’lu genç oyuncu İzmirlioğlu’nu takıma hediye ettiklerini kaydetti.

Genç futbolcuya bir takım önerilerde bulunan Dinç, takım ruhu ile hareket edilmesi gerektiğini belirterek, “Sen sadece gol atarak değil, asistler yaparak da gönüllerimizin şampiyonu olabilirsin. Senin en iyi mücadeleyi vereceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Gürkan İzmirlioğlu ise Çankırıspor’da geçmişte de futbol oynadığını takımı ve şehri tanıdığını söyledi.

Deplasmanlara Çankırılı unvanı ile gittiklerini belirten İzmirlioğlu, “Şehrin takımı, o şehrin namusudur. Biz futbolcular olarak bunun bilincindeyiz ve bu şekilde hareket etmeye çalışıyoruz. Ben Çankırılı değilim, aslen Denizliliyim, ailemden de burada kimse yok, ama deplasmanlarda sonuna kadar Çankırılıyım. Deplasmanlarda taraftarlar bize ‘çingeneler, elekçiler’ şeklinde tezahüratlarda bulunuyorlar, seve seve kabul ediyorum. Ben sizin için Çingene olmaya da elekçi olamaya da razıyım” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: