Bolvadin Heybeli Termal Tesisleri Kiraya Verilecek

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesi'ne ait Heybeli Termal Tesisleri'nin kiralama işlemi Belediye Meclisi'nde görüşülerek karara bağlandı.Belediye...

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesi'ne ait Heybeli Termal Tesisleri'nin kiralama işlemi Belediye Meclisi'nde görüşülerek karara bağlandı.

Belediye Meclis toplantısında yapılan oylamada, tesislerin kiraya verilmesi oy birliği ile kabul edilirken bu konuda encümene yetki verilmesi ise oy çokluğu ile karar altına alındı.

Heybeli'ye yeni tesisler kazandırmak, emsalleriyle rekabetini sağlamak ve daha güçlü bir tatil köyü oluşturmak amacıyla uzun süreli kiralama sisteminin devreye sokulacağını belirten yetkililer, bu nedenle titizlikle hazırlanmış şartnamenin Belediye Meclisi tarafından kabul edildiğini açıkladılar. Şartnamenin kabulü ve 20 yıl süre ile 1 yıllık kira muhammen bedelinin 120 bin TL, geçici teminat bedelinin ise 36 bin TL olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: