Bolvadin'de Eğitime Hayırseverlerin Desteği Sürüyor

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde Atatürk İlköğretim Okulu bahçesine hayırsever vatandaşlar ve Bolvadin Belediyesi’nin katkıları ile yapılan...

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde Atatürk İlköğretim Okulu bahçesine hayırsever vatandaşlar ve Bolvadin Belediyesi’nin katkıları ile yapılan iki derslikli anasınıfı, düzenlenen tören ile protokol üyeleri tarafından hizmet açıldı.

Okul bahçesine 140 metrekare alana inşa edilen ve 80 bin liraya mal olduğu bildirilen iki derslikli anasınıf yapımında katkıda bulunan hayırsever vatandaşlara plaketleri düzenlenen programda protokol üyeleri tarafından verildi.

Ayrıca kapanan Bolvadin eski Askerlik Şubesi binasına taşınan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasının da açılışı yapıldı. İlçe Kaymakamı Osman Nuri Canatan, eski Askerlik Şubesi binasının eğitime elverişli olmadığı için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası olmasının uygun görüldüğünü söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: