Bolvadin’de Kaymak Festivali'ne Katılacak Sanatçılar Belli Oldu

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde bu yıl 23-24 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan ‘Bolvadin Geleneksel 29. Kaymak ve...

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde bu yıl 23-24 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan ‘Bolvadin Geleneksel 29. Kaymak ve Eber Gölü Festivali'ne katılacak sanatçılar belli olduğu açıklandı.

İlgili firmalardan kapalı zarf usulü gelen teklifleri değerlendiren Festival tertip komitesi, festivalin müzik eğlence bölümünde misafir edilecek olan sanatçıların isimlerini açıkladı. Daha önce Bolvadin Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren ve bu istekler doğrultusunda program hazırlayan komite, bu yıl 23 Ağustos Cuma günü Ankaralı Ayşe ve Ahmet Şafak, 24 Ağustos Cumartesi günü ise Bedirhan Gökçe ile Gülşen’in sahne alacağını açıkladı.

Reklam
Reklam

Bolvadin’in unutamayacağı bir program hazırladıklarını belirten Tertip Komitesi Başkanı Himmet Kantarcı “Bolvadin’in ismine layık bir festival düzenleyeceğiz. Kültürel ve sportif etkinlikler de yer alacak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz