Bolvadin'de Sıcak Asfalt Seferberliği Başladı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yol sorununu ortadan kaldırmak için harekete geçen belediye ekipleri, ilçede hummalı bir...

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yol sorununu ortadan kaldırmak için harekete geçen belediye ekipleri, ilçede hummalı bir çalışma başlattı.

Sene başında 2013 yılının yol yapım yılı olacağını söyleyen Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık’ın talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi. 10 yıldan fazla bir zamandır ilçede kayda değer yol çalışması yapılmadığının altını çizen Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, “Tahribatı ortadan kaldırmak için seferber olduk. Kısıtlı imkanlarımızı yol yapımına kanalize ederken, bir taraftan da diğer çalışmalarımızı aksatmadan sürdürme gayretindeyiz. Amacımız Bolvadinlilere kaliteli bir yaşam ortamı sunabilmektir. Bizden önce yapılmayanı yapmaya, ödenmeyeni ödemeyi, ihmal edileni ise bertaraf etme çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Reklam
Reklam

Doğalgazda yaşanan sorunun yol çalışmasını büyük ölçüde etkilediğini de belirten Belediye Başkanı Kılçık, ”Bolvadin doğalgaz döşeme işlemlerinin gecikmesi nedeniyle çok şey kaybetti. Defalarca görüştük, defalarca söz aldık. Ancak bize verilen sözler yerine getirilmedi. Doğalgaz döşenmeden yol yapmanın ekonomik anlamda önemli sakıncaları var. Bolvadinli şunu iyi bilsin ki biz üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Artık başkalarını beklemeyeceğiz. Başta ana yollar olmak üzere trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde yol yapım çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: