Bolvadin'den Kısa Kısa

Bolvadin ilçesinde deforme olan su boruları yenileniyor.

Bolvadin ilçesinde deforme olan su boruları yenileniyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, zaman içinde deforme olan boruların artık kullanılamaz duruma geldiği ve bu nedenle sık sık arıza veriyor.

Son olarak İstasyon Caddesi'nde yaklaşık 500 metrelik bir şebekeyi yenilediklerini belirten yetkililer, aynı durumda olan bölgelerde de bu çalışmaların sürdürüleceğini bildirdi.

-İlaçlama çalışmaları sürüyor

(Fotoğraflı)

Bolvadin'de yaz aylarının gelmesiyle haşerelere karşı başlatılan ilaçlama çalışmaları sürüyor.

Reklam
Reklam

Belediyeden yapılan açıklamada, park bahçe birimi bünyesinde kurulan ilaçlama ekiplerinin başta çöp toplama merkezleri olmak üzere mesire yerleri ve yeşil alanlarda ilaçlama yapıldığı, bu çalışmaların cadde ve sokaklarda da sürdürüldüğünü belirtildi.

-Kaldırım ve yol çalışmaları devam ediyor

(Fotoğraflı)

Bolvadin Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan kaldırım ve yol çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, bozuk yollarda yeniden düzenleme yapılırken, pek çok sokakta asfalt yama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Yama için gerekli malzemenin temin edildiği ve tespit edilen bölgelerdeki yol arızalarının kısa sürede tamamlanacağı ifade edildi.

Muhabir: Burak Aydın / Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: