Bomba İhbarı Yapılan Uçağın Pilotu Konuştu

Yolcunun bomba ihbarı üzerine İstanbul’a acil iniş yapan uçağın pilotu Mustafa Fırat, emniyete gelerek olayla...

Yolcunun bomba ihbarı üzerine İstanbul’a acil iniş yapan uçağın pilotu Mustafa Fırat, emniyete gelerek olayla ilgili bilgi verdi.

Onur Havayolları'nın Antalya-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında kabin amirini yanına çağırıp, “Bakın bu elimde gördüğünüz elektronik bombadır. Bunu patlatmamı istemiyorsanız derhal pilota söyleyin, İstanbul’da Sabiha Gökçen Havaalanı’na insin” diyen yolcu İ.Ö. büyük panik yaşanmasına neden olmuştu. Olayın ardından gözaltına alınan yolcunun emniyetteki ifadesi sürerken, uçağın pilotu Mustafa Fırat, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü’ne gelerek polise bilgi verdi. Emniyetten ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fırat, “Olağanüstü bir durum. Biz değil ama yolcular rahatsız olmuştur. Yolcular telaşlandırılmadı” dedi.

Reklam
Reklam

Bir basın mensubunun, “Olay sırasında korktunuz mu?” diye sorması üzerine ise Fırat, “Ben korkarsam herkes korkar. Benim işim bu. Kabin amirine söylemiş. Ondan sonra gerekli işlemleri yaptık” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: