Bombacı şüphelisi Adana'da yakalandı

Ankara'daki bombalı saldırıda güvenlik kameralarına yansıyan şüpheli şahıs, Adana'da yakalandı.

Görüntülerdeki şahsın, Adliye, Merkez Komutanlığı ve orduevinin bulunduğu bölgede sırt çantasıyla dolaşırken polis tarafından yakalandığı öğrenildi.

[

****](https://www.mynet.com/katliam-otopark-trafigine-takilmis-110100593210)

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/ankaranin-gobeginde-buyuk-patlama-baskentin-kalbinde-patlama/8586/221124/sayfa/1/)

[

****](https://www.mynet.com/kizilay-bombacisi-desifre-oldu-110100593149)

Reklam
Reklam

Ankara polisi 28-30 yaşlarında ve 1.70-1.75 boylarındaki erkek şüpheliyi kent genelindeki tüm MOBESE görüntüleri aracılığıyla incelemeye başlamıştı.

Yapılan inceleme neticesinde hain saldırıda güvenlik kameralarına yansıyan şüpheli şahıs Adana' da Adliye, Merkez Komutanlığı ve orduevinin bulunduğu bölgede sırt çantasıyla dolaşırken polis tarafından yakalandı. Yapılan aramada çantadan kıyafet çıkarken, isminin M.Ş.G. (25) olduğu öğrenilen şahıs Antalya'da çalıştığını ve tatil için Adana'ya geldiğini söyledi. Şahıs, daha detaylı inceleme için polis merkezine götürüldü.

[Bombacı şüphelisi Adana'da yakalandı](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Bombacı şüphelisi Adana'da yakalandı") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")