Bonzai İle Yakalanan 4 Kişiden 3 `ü Tutuklandı

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (Çorlu KOM) ekiplerinin gerçekleştirdikleri...

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (Çorlu KOM) ekiplerinin gerçekleştirdikleri uygulamada 20 paket yaklaşık 80 gram bonzai maddesi ile birlikte yakalanan 4 kişiden 3`ü sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandılar.

Çorlu - Tekirdağ yolu üzerinde uygulama gerçekleştiren Çorlu KOM ekipleri içerisindeki şahısların durumundan şüphelenerek 34 TD 8165 plakalı otomobili durdurmuş, otomobilde arama yapan polis ekipleri, zula tabir edilen özel bölümde 20 paket bonzai adı verilen uyuşturucu madde ele geçirmişti. Polis ekipleri otomobilde bulunan uyuşturucu maddeye el koyarken, O.D, E.K, E.M. ve S.Ş. isimli şüphelileri de gözaltına almıştı.

Reklam
Reklam

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne götürülerek ifadelerine başvurulan ve derlenen evraklarının ardından Çorlu Adliyesine sevk edilen şüphelilerden O.D., E.K. ve S.Ş. adlı kişiler uyuşturucu madde bulundurmak suçlaması ile tutuklanarak cezaevine gönderildiler. E.M. adlı kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: