Bor Çalışanları Stres Attı

Balıkesir'deki bor çalışanları kendileri için düzenlenen gecede stres attı. Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme...

Balıkesir'deki bor çalışanları kendileri için düzenlenen gecede stres attı. Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü tarafından çalışanlar arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla yemekli gece düzenlendi.

Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürü Recep Şekerci personeline birlik ve beraberlik gecesi düzenledi. Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne bağlı Şehir Lojmanları Restoranda gerçekleşen gecede çalışan personel ve eşleri gönüllerince eğlendiler. Geceye AK Parti Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürü Recep Şekerci, Bigadiç Bor İşletme Müdürü Bilal Ambar, çalışan personel eşleriyle birlikte katıldı. Gecede Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları işletmelerinde çalışan personel eşleri tarafından 'Kına Gecesi' oyunu oynandı. Hasat Dans Okulu tarafından halk oyunları sergilenirken Bigadiçli Türk Halk Müziği grubu da birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Reklam
Reklam

Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürü Recep Şekerci, yoğun iş temposu içinde gönül birliği oluşturmak için dayanışma geceleri düzenlediklerini belirterek, bir arada olmanın önemine değindi. Aileleriyle birlikte neşeli bir akşam geçiren Bor çalışanları, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, bu tür gecelerin birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiği gibi moral ve motivasyon olduğunu ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz