Bor Devlet Hastanesi'ne borcu olanlara müjde

Bor Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kaçmaz, hastaneye borcu olan hastalara af çıktığını belirterek,...

Bor Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kaçmaz, hastaneye borcu olan hastalara af çıktığını belirterek, aftan yararlanmak isteyenlerin hastaneye başvurması gerektiğini bildirdi.
Kaçmaz, Hastaneye olan borçlarını, 31 Aralık 2010 tarihine kadar ödememiş olan borçluların, hastaneye müracaat etmeleri halinde 250 TL ve altında borcu olanların borçlarının ve faizinin tamamen silineceğini belirtti. Ayrıca, 250 ile 500 TL arasında borcu olanların ise borçlarının 250 TL'sinin silineceğini, geri kalanının ise peşin ödeneceğini kaydeden Kaçmaz, "Aftan ancak hastanemize müracaatta bulunanlar yararlanabilecek. Bu nedenle borçlular, aftan yararlanmak için hastanemize mutlaka müracaat etsinler." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz