Borat'ın müziklerini yapan Shantel geliyor

Avrupa'nın en gözde komedyeni Borat'ın film müziklerine imza atan Shantel adeta efsaneleşen performansıyla Doritos sponsorluğunda bir kez daha Babylon'da.

Büyülü Balkan ritimleriyle tanınan Shantel, Güneydoğu Avrupa ve Balkan geleneksel melodilerini, günümüz elektronik hakimiyetindeki dans pistlerine yine ustalıkla taşıyacak. Ünlü komedyen Borat'ın film müziklerine de imza atan Shantel, 12 Mayıs Cumartesi günü Babylon'da, Doritos sponsorluğunda hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Bucovina Club serisi ile son yılların en ateşli, tutkulu ve duygu yüklü derleme albümlerini yaratan Shantel, çaldığı tüm kulüplerin altını üstüne getirmeyi başarmış bir gurup. Shantel'in, Goran Bregoviç, Boban Markoviç, The Rootsman, Fanfare Ciocarlia gibi Balkan ve Doğu Avrupa müziğinin önde gelen isimlerini bir araya getirdiği setlerinde, sınırsız ve özgür Balkan melodilerinin güzelliğine karşı koymak çok da kolay değil.

Reklam
Reklam

Shantel, son olarak hem ünlü komedyen Borat'ın yeni filmi 'Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan'ın soundtrack'ine imza atmış hem de onunla birlikte bir Avrupa turnesine çıkmıştı.

Etkinlik : Shantel Parti

Tarih : 12 Mayıs Cumartesi

Saat : 23.00

Yer : Babylon Taksim

Biletler : Biletix : Ayakta 30 YTL, öğrenci 20 YTL

Davetiye kazanmak için www.tytz.com ‘a ücretsiz üye olabilirsiniz.