Borçlusunu tüfekle öldüren zanlı teslim oldu

Kütahya'da aralarında daha önce otomobil satışı nedeniyle borçlu olduğu kişiyi iş yerinde tüfekle öldüren zanlı polise teslim oldu.

Kütahya'da aralarında daha önce otomobil satışı nedeniyle borçlu olduğu kişiyi iş yerinde tüfekle öldüren zanlı polise teslim oldu. Edinilen bilgilere göre olay; Gaybi Efendi Mahallesi Osmanlı Caddesi Senin Sokak'ta meydana geldi. İsa Akcan (33) geçtiğimiz aylarda sattığı otomobilinin alamadığı parasını istemek üzere Mehmet Ekşi'nin (41) çalıştırdığı çini atölyesine gitti. Burada bir süre konuştup alkol aldıktan sonra aralarında tartışma çıktı. İsa Akcan, Mehmet Ekşi'ye ait olduğu öğrenilen pompalı tüfeği duvardan alıp göğüsüne bir el ateş ettikten sonra atölyeden kaçtı.

Reklam
Reklam

POLİSE TESLİM OLDU

Mehmet Ekşi'yi yaraladıktan sonra kaçan İsa Akcan önce sağlık ekiplerini arayarak trafik kazası olduğunu ve bir kişinin yaralandığını söyledi. Sağlık ekiplerinin gerekli müdahaleyi yaptığını düşünerek polisi arayıp, 'Ben Mehmet Ekşi adında birini yaraladım. Teslim olmak istiyorum' dedikten sonra bulunduğu adresi söyledi. Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Gasp Cinayet Büro Amirliği ekipleri önce Akcan'ı ekip otomobiline bindirdikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü. 112 Acil Servis ekipleri atölyeye gittiklerinde hayatını kaybeden Mehmet Ekşi'nin cenazesi Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemelerinin ardından Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi. Akcan tarafından vurularak hayatını kaybeden Mehmet Ekşi'nin evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: