Borcunu ödeyemediği için iki aydır elektrik ve suyu kesik

Karamürsel Yalakdere Mahallesi'nde oturan, evli ve iki çocuk babası Nail Kılıçarslan, iki aydır elektrik ve...

Karamürsel Yalakdere Mahallesi'nde oturan, evli ve iki çocuk babası Nail Kılıçarslan, iki aydır elektrik ve suyunun kesik olduğunu belirtti.

Hızarla odun keserek ve inşaatlarda çalışarak geçimini sağladığını ifade eden Kılıçarslan, kış mevsiminde fazla iş olmadığından maddi sıkıntı yaşadığını söyledi. Borcunu ödeyemediği için iki aydır elektrik ve suyunun kesik olduğunu belirten Kılıçarslan, "Borcumu taksitlendirdim ama ilk taksidimi de ödeyemiyorum." dedi. İki bin lira elektrik, üç bin lira su burcu olduğunu bildiren Kılıçarslan, normalde SEDAŞ’ın, iki ay borcu olanların elektriğini kestiğini ama elektriğinin iki ay öncesine kadar kesilmediğini belirten Kılıçarslan, "Keşke kesseler de bu kadar borcum birikmeseydi." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kılıçarslan, Karamürsel Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Fonu'ndan 3 ayda bir 150 bin TL yardım aldığını, Karamürsel Belediyesi'nin de kumanya yardımı olduğunu ancak ailesinin geçimi için yeterli olmadığını belirten Kılıçarslan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne de yardım için başvurduğunu, ancak evinin dubleks görünümünde olduğunun söylendiğini ve yardımdan yararlanamadığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz