Bordo-Mavi Masa'ya Başvurular

Trabzon Belediyesi'nce vatandaşların belediyecilik hizmetlerinden daha rahat faydalanması amacıyla başlatılan Bordo-Mavi Masa uygulaması ilgi görüyor.

Trabzon Belediyesi'nce vatandaşların belediyecilik hizmetlerinden daha rahat faydalanması amacıyla başlatılan Bordo-Mavi Masa uygulaması ilgi görüyor.

Trabzon Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 1 Şubat 2011 tarihinden beri hizmet vermeye başlayan Bordo-Mavi Masa'ya yaklaşık iki yıl içerisinde 27 bin 225 vatandaşın dilekçe ile başvuruda bulunduğu belirtildi.

Belediyeye gelen vatandaşların Bordo-Mavi Masa sayesinde başvurularını daha rahat halledebildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

Reklam
Reklam

"Dilekçe ile başvuruları alınan vatandaşların istek ve şikayetlerinin sonuçları yapılan işlemlerden sonra bizzat görevli personel tarafından aranarak haber veriliyor. Böylece vatandaşlar belediyede saatlerce beklemekten kurtuluyor. Başvuruda bulunan vatandaşlardan 24 bin 403 kişinin işlemleri tamamlanırken, 2 bin 792 vatandaşın dilekçeleri değerlendiriliyor. Yaklaşık iki yıl içerisinde en çok başvuru İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne yapıldı. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne işlem, istek ve şikayetler için 12 bin 971 vatandaş başvuruda bulunurken 6 bin 22 başvuru ile Zabıta Müdürlüğü ikinci sırayı aldı."

Muhabir: Cenk Yavuz Usta

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: