Bordo-mavi Masaya Başvurular Artıyor

Trabzon halkının Belediyecilik hizmetlerinden daha rahat faydalanması amacı ile başlatılan Bordo-Mavi Masa uygulamasına vatandaşlar yoğun...

Trabzon halkının Belediyecilik hizmetlerinden daha rahat faydalanması amacı ile başlatılan Bordo-Mavi Masa uygulamasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 1 Şubat 2011 tarihinden beri hizmet vermeye başlayan Bordo-Mavi Masa'ya 16 aylık süre içerisinde 16 bin 894 vatandaş dilekçe ile başvuruda bulundu.

Başvuruda bulunan vatandaşlardan 13 bin 385 kişini işlemleri tamamlanırken; 3 bin 509 vatandaşın dilekçelerinin değerlendirmeleri devam ediyor.

Belediyeye gelen vatandaşlar Bordo Mavi Masa sayesinde başvurularını daha rahat bir hallederken dilekçe ile başvuruları alınan vatandaşların istek ve şikâyetlerinin sonuçları yapılan işlemlerden sonra bizzat görevli personel tarafından aranarak haber veriliyor. Bu uygulama sayesinde vatandaşlar belediyede saatlerce beklemek zorunda kalmıyor.

Reklam
Reklam

Trabzon halkının belediyecilik hizmetlerinden daha rahat faydalanması amacı ile başlattıkları Bordo-Mavi masa uygulamasına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Artık belediyemize gelen vatandaşlar Bordo Mavi Masa sayesinde işlemlerini kolayca halledebiliyor. Bordo-Mavi Masa uygulaması ile belediyemize gelen vatandaşımızın başvurusu alınarak başvuru sonuçlanınca kendisine telefon ile haber veriliyor. Böylece vatandaşlarımız belediyede saatlerce beklemekten kurtuluyor. 16 aylık süre içerisinde Borda- Mavi Masa'ya 16 bin 894 vatandaşımız dilekçe ile başvuruda bulundu" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: