Börekçilere Bilgilendirme Toplantısı

Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryalar, Kafe Barlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Şimşek,...

Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryalar, Kafe Barlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Şimşek, oda üyeleri olan börekçilerle Çakırlar’da bir araya geldi. Toplantıda, üyelere mali konularda bilgiler verildi.

Çakırlar bölgesinde iş yapan üye esnafın katıldığı iki saatlik toplantıda, odanın müşaviri Kenan Arslan tarafından üyelere herhangi bir ceza ile karşı karşıya kalmamaları için yasal olarak yapılması gerekenler anlatıldı. Arslan, üyelerin sorularını da yanıtladı.

Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryalar, Kafe Barlar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Şimşek, Maliyenin Çakırlar bölgesinde yaptığı denetimler sonrasında üyelerin bundan sonraki süreçte mağdur olmamaları için bu bilgilendirme toplantısını düzenlediklerini söyledi. Şimşek, oda olarak tüm üyelerinin her zaman yanlarında olduklarının da sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Toplantının ardından Oda Genel Sekreteri Şükriye Demirel tarafından odaya bağlı üye esnafa iş yerlerine asılmak üzere “Sigara İçilmez” levhaları dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: