Bornova Belediyesi Ramazan Yardımları Için 10 Milyon Lira Ayırdı

Sosyal yatırımlara her yıl 10 milyon lira ayıran İzmir'in Bornova Belediyesi, Ramazan ayı boyunca da...

Sosyal yatırımlara her yıl 10 milyon lira ayıran İzmir'in Bornova Belediyesi, Ramazan ayı boyunca da ihtiyaç sahipleri imkanlarını seferber etti. Bornova’nın 10 noktasında kurulan iftar çadırları ile Büyükpark içindeki Gençlik Merkezi’nde her gün 2 bin 100 kişiye sıcak yemek dağıtılıyor. Ayrıca 5 bin aileye 22 kg.'lık erzak paketleri veriliyor. İlçedeki kutsal mekanları yıl boyunca düzenli olarak baştan aşağı temizleyen belediye, vatandaşların ibadetlerini huzur içinde yapması ve sosyal dayanışmasının sağlanmasına aracılık ediyor.

Reklam
Reklam

Bornova Belediyesi Naldöken Kültür Merkezi’ndeki Giysi ve Eşya Bankası da, başvuranların ihtiyaçlarını karşılıyor. Burada yıl boyunca erzak yardımlarına devam ediliyor. Bornova Belediyesi, evde yaşlı, gebe ve lohusa bakım hizmetlerini de aralıksız sürdürüyor. BELGEM Dershanesi’nde lise ve üniversite hazırlık kurslarına katılanların sayısı 3 bin 500’ü aştı. Belediye ayrıca ilçedeki 96 cami, iki kilise ve iki cemevinin temizliğini yapıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: