Bornova'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Devam Edecek

İZMİR (A.A) - Bornova Belediyesi Başkanı Kamil Okyay Sındır, iş kurmak isteyenlere önemli fırsatlar sunan "uygulamalı girişimcilik eğitimi" programının devam

İZMİR (A.A) - Bornova Belediyesi Başkanı Kamil Okyay Sındır, iş kurmak isteyenlere önemli fırsatlar sunan "uygulamalı girişimcilik eğitimi" programının devam edeceğini bildirdi.

Sındır, yaptığı yazılı açıklamada, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile daha önce imzaladıkları "Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı" protokolünü yenilediklerini belirtti.

Protokolle daha önce 180 kişinin eğitim programına katıldığını ve kurs sonunda aldıkları sertifikalarla KOSGEB'in 30 bini hibe olmak üzere toplam 100 bin liralık iş kurma desteğinden yararlanma imkanına kavuştuğunu hatırlatan Sındır, yeni protokolle 60 kursiyer kapasiteli kurs düzenleneceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Sındır, yeni dönem için kurs başvuruların 19 Şubat 2013 tarihine kadar kabul edileceğini bildirdi.

Muhabir: Ali Rıza Karasu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: