Borsa operasyonunda tutuklu sanık kalmadı

Borsa operasyonu kapsamında tutuklu bulunan Mecnun Çolak’ın da aralarında bulunduğu 5 kişi serbest bırakıldı. Operasyon...

Borsa operasyonu kapsamında tutuklu bulunan Mecnun Çolak’ın da aralarında bulunduğu 5 kişi serbest bırakıldı. Operasyon kapsamında 26 kişi tutuklanmıştı. Mahkemenin aldığı bu kararla, cezaevinde tutuklu bulunan zanlı kalmadı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi’ne bağlı polisler, borsada manipülasyon yaparak haksız kazanç elde ettiği öne sürülen 35 kişiyi 21 Haziran tarihinde gözaltına almış, 26 şüpheli tutuklanmıştı. Tutuklu bulunan sanıklardan 21’i geçtiğimiz hafta serbest kalırken, Mecnun Çolak, Hare Dinçer, Aylin Çelik, Adnan Çelik ve Mehmet Uğurlu denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca, serbest bırakılan 5 kişiye yurt dışına çıkış yasağı da konuldu.
Öte yandan, operasyon kapsamında el konulan Ferrari, BMW ve Mercedes gibi lüks marka araçların da zanlılar tarafından geri alınmaya çalışıldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz