Borsa Ve Odalardan Başbakan Erdoğan'a Rapor

Adana'da Ticaret ve Sanayi odaları ile Ticaret  Borsası, kentin sorunlarını içeren raporu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sundu.

Adana'da Ticaret ve Sanayi odaları ile Ticaret Borsası, kentin sorunlarını içeren raporu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sundu. Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, yazılı açıklamasında, çözüm önerilerinin de yer aldığı raporda, Parekende Yasası'nın çıkartılarak yerli sermayenin korunması gerektiğine vurgu yaptıklarını belirtti. Raporda, Çukurova Havaalanı'nın yapımının ardından Adana Şakirpaşa Havaalanı’nın Uzay ve Havacılık Fakültesi, uçak bakım onarım merkezi ve uçak fabrikasına dönüştürülmesitaleplerine de yer verdiklerini vurgulayan Menevşe, şunları kaydetti: "Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun yarattığı sorunların ve hak ihlallerinin mevzuat değişikliği ile giderilmesi konularında kapsamlı bilgi sunumunda bulunulmuş, çözümü konusunda görüş ve düşüncelerimiz yer almıştır. Başbakan Erdoğan’ın görüşmemiz sırasında göstermiş olduğu yakın ilgi, Adana’nın sorunlarına yönelik umutlarımızın en üst seviyeye çıkmasını sağladı. Sayın Başbakanımız, sorunların çözümü için her türlü girişimi yapacağını ilgili bakanlıklara talimat vereceğini belirtmiştir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz