Borsa'dan, Konya Tarım Fuarı Için Çiftçiye Davet

Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Baştuğ, tüm çiftçileri ve borsa üyelerini, Konya'da açılacak Tarım Fuarı'nı gezmeye davet etti.

Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Baştuğ, tüm çiftçileri ve borsa üyelerini, Konya'da açılacak Tarım Fuarı'nı gezmeye davet etti.

Baştuğ, Konya'da her yıl düzenli olarak organize edilen, geçen yıl 30 ülkeden 590 firma ve firma temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirilen Konya Tarım Fuarı'nın bu yıl 13-16 Mart tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

Bu tür fuarların üreticilerin ufkunun genişlemesi ve yeni teknolojileri görmesi açısından önemli olduğunu ifade eden Baştuğ, şunları kaydetti:

' Konya Tarım Fuarı tarım sektörünün en önemli ve en etkin buluşma noktası haline gelmiştir. Tarım alanındaki en son teknolojik gelişmeler, makine ve ekipmanlar bu fuarda sergilenmektedir. Ticaret Borsamız bu fırsattan Karamanlı çiftçilerimizin ve oda üyelerimizin yararlanabilmesi için 16 mart tarihinde bir gezi düzenlemiştir. Fuarı gezmek isteyenler 13 Mart tarihine kadar odamıza kayıtlarını yaptırabilirler."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Çetin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: