Boş Ev Cayır Cayır Yandı

Denizli’de, içinde kimsenin oturmadığı tek katlı bir evde yangın çıktı, evin önünde park halindeki çok...

Denizli’de, içinde kimsenin oturmadığı tek katlı bir evde yangın çıktı, evin önünde park halindeki çok sayıda araç zarar gördü.

Yangın sabah saatlerinde Değirmenönü Mahallesi 1421 sokaktaki boş bir evde çıktı. Evden bir anda alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, olay yerine Denizli Belediyesi itfaiye ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen ekipler hemen söndürme çalışmalarına başladı. Evden yükselen alevler nedeniyle çevrede yaşayan vatandaşlar panik yaşarken, evin önünde park halinde bulunan araçlara alevlerin sıçramaması için ekipler önce araçlara su sıktı. Daha sonra 3 itfaiye aracı ile yangına müdahale eden ekipler, yangını söndürdüğü bölgelerde soğutma çalışması yaptı. Kullanılmayan evin önünde park halinde bulunan araçlar yangından etkilenirken, birçok aracın bagaj bölümünde ve plaka kısmında hasar oluştu. Araba sahipleri vatandaşların haber vermesiyle yangın yerine gelerek araçlarını uzaklaştırdı.

Reklam
Reklam

Yangında aracı zarar gören Zülküf Güngör, banka kredisiyle aldığını belirterek, "Aracımı 3 ay önce iki bankadan kredi çekerek aldım. Sigortayı yeni yaptırdım. Maaşımı oraya bağladım ve üstüne de para veriyorum. Arabam gitti. 3 bin TL zararım var. Ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

Yangının geceleri eve gelen madde bağımlısı kişiler tarafından çıkarıldığı tahmin ediliyor. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: