Boşandığı Eşinden Binlerce Taraftarın Önünde Özür Diledi

Aydın’da futbol sahalarında eşine bugüne kadar rastlanılmayan bir olay yaşandı. Bir ay önce boşandığı eşinden...

Aydın’da futbol sahalarında eşine bugüne kadar rastlanılmayan bir olay yaşandı. Bir ay önce boşandığı eşinden hazırladığı pankart ve binlerce taraftarın desteği ile özür dileyen çılgın aşık, eşini yeniden evliliğe ikna etti.

Hafta sonu Pazar Aydın Adnan Menderes Stadı’nda oynanan Aydınspor 1923-Kilimli Belediyespor karşılaşması sırasında ilginç bir evlilik teklifi yaşandı. Bir ay önce ayrıldığı eşine taraftarlara açtırdığı pankartla yeniden evlenme teklif eden Hakan Çabuk (35), eski eşinden ikinci bahar için ‘evet’ yanıtı aldı. Hakan Çabuk’un yaptığı evlilik teklifi, stattaki seyircilerden büyük alkış aldı. Binlerce taraftar önünde eşinden özür dileyerek, evliğe ikna eden Çabuk, seyircilerin ısrarı üzerine eski eşine sarılarak onu öptü. Daha sonra hazırladıkları pankartı yanlarına alan çift, kol kola stattan ayrıldı.

Reklam
Reklam

Aydınspor 1923 taraftarına açtırdığı “7 milyar nüfuslu şu yalan dünyada tek gerçeğim olur musun” yazılı pankartla eski eşi Gülsüm Damar’a (30) evlenme teklifi eden Hakan Çabuk, eski eşiyle en kısa sürede yeniden nikah kıyacaklarını söyledi. Eşiyle bir ay önce ayrıldıklarını ve 6 aylık bir kızları bulunduğunu ifade eden Çabuk, “Eşimle 1,5 yıl evli kaldıktan sonra 1 ay önce boşandık. Pişman olduğum için kendisiyle barışmaya çalıştım. Ona ‘Seni farklı bir ortama götüreceğim’ dedim. Stat olduğunu görünce önce gelmek istemedi ancak ben ısrar edince kıramadı. İlk evliliğimizde ona evlenme teklifi etmemiştim. Böyle bir sürpriz yapmaya karar verdim. Kendisi de şaşırdı ve teklifimi kabul etti. Bu hafta nikah tarihimizi alacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: