Boşandığı Eşini 3 Yerinden Bıçaklayan Şahıs Adliyeye Çıkarıldı

Çorum'da, askerlik görevini yaptığı birliğinden firar ederek eski eşini 3 yerinden bıçaklayarak yaraladığı iddiasıyla gözaltına...

Çorum'da, askerlik görevini yaptığı birliğinden firar ederek eski eşini 3 yerinden bıçaklayarak yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şahıs, adliyeye çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, vatani görevini Ankara Güvercinlik'te yapan K. A. (22) şiddetli geçimsizlik nedeni ile 15 gün önce boşandığı A. A. (18) ile görüşmek için birliğinden firar ederek Çorum'a geldi. İddiaya göre; A.A.'nın başkaları ile görüştüğünü düşünen K.A. telefonla A.A.'yı arayarak tehdit ettiği ve kendisine zarar vereceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Genç kadını takibe alan K.A., Gazi Caddesi Kültür Sitesi arkasında A.A.'yı yakaladı. Tekrar barışmak istediğini söyleyen K.A.'yı dinlemeyen A.A. olay yerinden kaçmak istediği esnada eski eşi tarafından darp edildi. Darp esnasında A.A.'nın kendisini sevmediğini söylemesi üzerine K.A. üzerindeki bıçakla A.A.'yı 3 ayrı yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Ağır yaralanan ve yere yığılan A.A. arkadaşları tarafından fark edildi. Olay, 112 Acil Servis ekiplerine bildirildi. İlk müdahalenin olay yerinde yapılmasının ardından ekipler A.A.'yı ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerinden kaçan K.A ise 5 saatlik bir çalışmanın ardından saklandığı bağ evinde yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan K.A.'nın savcılıktaki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Adliyeye gelen K.A.'nın babası Zafer Aydemir burada yaptığı açıklamada oğlunun her şeyi sevgisi için yaptığını iddia etti. A.A.'nın oğlunu sürekli aradığını ve onunla eğlenmek istediğini öne süren Aydemir, oğlunun üzerine düşeni yaptığını ancak eksik olduğunu kaydetti. Bu arada olayda ağır yaralanan A.A.'nın yoğun bakım ünitesinde gözlem altında tutulduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: