Boşandığı Eşini Korkutmak Istemiş-Şanlıurfa'da Boşandığı Eşini Korkutmak Içinevinin Önünde Ses Bombası Patlattığı Öne Sürülen Kişi Gözaltına Alındı

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da boşandığı eşini korkutmak için evinin önünde el yapımı ses bombası patlattığı öne sürülen kişi yakalandı.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da boşandığı eşini korkutmak için evinin önünde el yapımı ses bombası patlattığı öne sürülen kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İpekyol Caddesi'ndeki bir apartmanda gece patlama sesi duyuldu. Binanın girişindeki camların kırılmasına neden olan olayın ardından kısa süre panik yaşayan vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, çevre güvenliğini aldıktan sonra patlamanın olduğu Emine M'ye ait daireye girmek istedi. Dairede kimsenin bulunmaması üzerine kapıyı çilingir yardımıyla açıp içeri giren ekipler bir süre inceleme yaptı.

Reklam
Reklam

Ekiplerin çalışmasının ardından olayı gerçekleştirdiği belirlenen Emine M'nin boşandığı eşi Mehmet A. gözaltına alındı.

Mehmet A'nın eski eşini korkutmak için el yapımı ses bombasını patlattığı iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Muhabir: Yasin Dikme / Mehmet Güldaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: