Boşandığı eşini tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındı

Adana'da boşandığı eşinin kendisini tehdit ettiğini ileri süren bir çocuk annesi Gülden S. (28)'nin şikayeti...

Adana'da boşandığı eşinin kendisini tehdit ettiğini ileri süren bir çocuk annesi Gülden S. (28)'nin şikayeti üzerine polis, M. Hakan Gülen (31)'i gözaltına aldı. Eski koca ise eşinin 104 günden bu yana çocuğunu göstermediğini iddia etti.

Devletin "koruma" da verdiği kadının bu güne kadar kocası hakkında kendisini ölümle tehdit ettiği yönünde 30'a yakın şikayet dilekçesi bulunuyor.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş mahallesinde oturan bir çocuk annesi Gülden S. sürekli şiddet gördüğü kocası M. Hakan Gülen'den tek celsede boşandı. Mahkeme çocuğun velayetini anneye verdi. İddialara göre, karara sinirlenen eski koca, sürekli mesaj atıp Gülden S.’yi tehdit etti. Yaşadıklarıyla ilgili Cumhuriyet savcılığına dilekçe veren kadının iddiaları üzerine "koruma altına alınmasına" karar verildi.

Reklam
Reklam

Polis, Gülden S.'nin evini hergün düzenli olarak kontrol ediyor, ayrıca kocanın tehditleri için ise kadının istemesi halinde yanında polis görevlendiriliyor. Polis, daha önce de öfkeli kocayı eşinin evine girmek istediği sırada elinde bıçakla yakalamıştı. Son olayda ise Hakan Gülen'in karısını tabancayla tehdit ettiği ileri sürülüyor.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince gözaltına alınan Hakan Gülen, cumhuriyet savcılığına sevk edilirken "Tehdit etmedim, bana 104 gündür çocuğumu göstermiyor." dedi. Polis, Gülen'in evinde yaptığı aramada tabanca bulamadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: