Boşanma davasının perde arkası aralanıyor

Boşanma davası açan sunucu Ece Erken'e, 4 milyon dolara alınan ve 5 milyon dolar masraf yapılan evde oturmak kısmet olmadı. Erken'le ilgili iddialar da peş peşe gelmeye başladı.

Ece Erken'in işadamı eşi Tuncer Öztarhan'dan "içki içip beni dövüyor" diyerek boşanma davası açmasının ardındaki sır perdesi aralanmaya başladı. Ünlü sunucuyu dava açmaya götüren olaylar neydi? Bu süreçte neler yaşandı? sabah gazetesinin haberine göre İddialar şöyle:

Ece Erken, 27 Nisan'da yediği dayak sonrası bir arkadaşını aradı. "İyi bir avukat arıyorum. Bu saatten sonra iş bulmam zor. TV piyasası da eskisi gibi değil. Beni kurtaracak bir avukat arıyorum" dedi. O gece bir çok avukatla görüştü, darp raporu almayı da ihmal etmedi.

Reklam
Reklam

Görüştüğü avukatlardan birine eşinden 500 bin YTL tazminat almak istediğini söyledi. Ancak başvuru için 6 bin 750 YTL, toplamda ise 27 bin YTL ödemesi gerektiğini öğrendi. Bir kaç gün sonra avukatı arayıp "Ben bu parayı ödemekte zorlanıyorum. Sizi biraz bekleteceğim" dedi. Ancak bu görüşmeden sonra bir daha aramadı.

İddiaya göre eşi maddi destek vermiyordu. Ece TV'den kazandığı parayla Polat Towers'tan aldığı dairenin 2 bin dolarlık kirasıyla kendi masraflarını karşıladığı için avukatın dava için istediği parayı bulamamıştı.

Çiftin arasını açan sorunlardan biri de villaydı. Etiler Sarı Konaklar'da eşi ve eşinin ailesiyle oturan Erken, bir an önce Tarabya Üstay Evleri'ndeki villasına taşınmak istiyordu. Villa 1 yıl önce 4 milyon dolara satın alınmıştı. Evin tüm dekorasyonuyla Ece ilgilenmiş, eşi ise hiçbir masraftan kaçınmamıştı. Öyle ki 4 milyon dolarlık villaya tam 5 milyon dolar masraf yapılmıştı. Sonunda villa tamamlanmış ancak Ece yeni evinde 15 gün oturabilmişti.

Önce dayak iddialarını yalanlayan sonra da "dayak yiyorum" diyerek 2 milyon dolarlık tazminat davası açan Ece Erken ile ilgili söylenenler bunlarla bitmiyor... Tabii ki her şeyde olduğu gibi bu olayda da zamanla gerçekler gün ışığına çıkacak.

Reklam
Reklam