Boşanma Husumeti Kanlı Bitti: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen silahlı olayda 1 kişi öldü, biri çocuk 4 kişi yaralandı....

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen silahlı olayda 1 kişi öldü, biri çocuk 4 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Tavşantepe Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Osman Ö ve oğlu Sedat Ö., 5 yıl önceye dayanan boşanma husumetinden dolayı Ahmet Korkmaz, Fatma Korkmaz, İrem Suayer (2), Mehmet Yener ve Sunay Yener'i kurşun yağmuruna tuttu.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini ardından yaralılardan Ahmet Korkmaz, Fatma Korkmaz ve iki yaşındaki İrem Suayer Konak Hastanesine, Mehmet Yener Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Suat Yener ise Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Mehmet Yener doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olayda yaralanan İrem Suayer adlı iki yaşındaki bebek Konak Hastanesine yapılan müdahalenin ardında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Minik bebeğin durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Olayda yaralanarak Kocaeli Devlet Hastanesine getirilen Sunay Yenerin omzundan, karın boşluğundan ve bacağından kurşunladığı öğrenildi. Yener`in sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Olayın ardından beş kişiyi vuran baba ve oğul kırmızı renkli bir otomobille olay yerinde kaçtı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz